UNIT4EuroMoversPC WareESMEPlanning ITSDB GroepOKITENTE NV
HerstelHotel DE KIMErnst&YoungConQuaestorPGGMOKIGulimexVolker WesselsMercuri UrvalIMTECHCapGemini

De 3 belangrijkste management uitdagingen op weg naar een High Performance Zorgorganisatie

De 3 belangrijkste management uitdagingen op weg naar een High Performance Zorgorganisatie



Stelt u zich eens voor: een organisatie die aantrekkelijk is voor (nieuw) talent en de beste zorg levert aan haar cliënten. Dat is een High Performance Organisatie. Maar hoe word je nou een High Performance Zorgorganisatie? Wat zijn de grootste uitdagingen voor zorgorganisaties die groei richting HPO blokkeren?

HPO Expert André de Waal deelt tijdens de Strategy Summit op 14 maart met u de drie grootste uitdagingen voor zorgorganisaties, waaronder de rol van sterk leiderschap en het omgaan met procesverbetering. Thema’s die voortkomen uit een uitgebreide analyse onder meer dan 100 zorgorganisaties. Naast het bespreken van de thema’s, deelt André praktijkervaringen van diverse zorgorganisaties en ontvangt u management inzichten hoe High Performance Organisaties omgaan met deze uitdagingen. André gaat graag de dialoog met u aan en bespreekt waar de reis lastig is in de praktijk en wat dit in de praktijk vraagt als het gaat om heldere sturing, persoonlijk leiderschap, de gewenste cultuur en effectief (bestuurlijk) gedrag.





 





Dr. André de Waal MBA is Academisch Directeur HPO Center en Auteur van o.a. ‘Hoe bouw je een High Performance Organisatie?’





 Aangeboden door Themapartner Driessen HRM.

  







‘DriessenHRM zorgspecial ‘Werkgeluk’

Het werkgeluk van medewerkers in de sector zorg & welzijn bepaalt de kwaliteit van de dienstverlening. Maar hoe is het met het werkgeluk van medewerkers binnen zorg & welzijn gesteld? En wat maakt hen eigenlijk gelukkig? In deze special duiken we dieper in de onderzoeksresultaten van Kantar TNS en vergelijken we zorg & welzijn met andere sectoren in het publieke domein. De resultaten zijn een dwarsdoorsnede van de sector en geven handvatten om binnen uw eigen organisatie op onderzoek uit te gaan. Op de Summit ontvangt u gratis een exemplaar van ‘Werkgeluk’



Dé Strategy Summit voor en door toezichthouders, bestuurders, directeuren en topmanagement HR over de belangrijkste leidende principe over Mensgericht Organiseren en Mensgericht Toezicht in een continu veranderende, complexe arbeidsmarkt in care & cure. Georganiseerd op 14 maart bij DeRotterdamseZorg.



meer nieuws